Wat zeggen cliënten
Deelnemer aan workshop  Mind your body.
Het was even wennen dat alle oefeningen die we deden vooral prettig “moesten” zijn. Werd het te zwaar, dan kregen we het advies om te stoppen. Dit was een nieuw uitgangspunt voor mij..
Ik vond het fijn dat Jennie regelmatig aangaf waar de oefeningen goed voor waren, het geeft vertrouwen wanneer verteld wordt wat er gebeurt in je lijf en of geest en wat het doel is van de oefening. Daarnaast heeft ze de gave om de oefeningen beeldend uit te leggen.

Ik vond het erg prettig dat de oefeningen in een kleine groep werden gedaan. Jennie gaf inderdaad veel uitleg en stond open onze wensen. Ik vond de oefeningen ook erg rustgevend. Heb ook geleerd dat je de meeste oefeningen op elk moment van de dag kan doen..... ook als je op je werk bent. Er werd niets geforceerd.

Ik heb nooit spierpijn gehad, dit dank ik mede aan het “uitschudden” wat we na elke oefening deden. Eerst wat lacherig ( huh waar is dit goed voor?) daarna als heerlijk relaxen.
Wat ik erg gewaardeerd heb is dat Jennie maatwerk levert. Ze heeft een open houding en luistert naar de wensen van de groep. Regelmatig doe ik de geleerde oefeningen thuis, het maakt m’n spieren los en het voelt goed.