"Samen genieten, Quality time, beste investering voor de toekomst." (cursiste)

Vrijen is vaak nog de enigste vorm van lichamelijkheid die we als partners met elkaar hebben. Maar je bent moe en hebt het druk, dus veel tijd voor intimiteit is er niet.
In mijn praktijk zijn met name vrouwen zich er bewust van dat ze het eigenlijk anders willen. Ze willen meer hart voelen in het lichamelijke samenzijn.

In deze cursus gaan we leren zien welke talen je in je ontwikkeling bent gaan leren. Zodat je meer begrijpt hoe je bent zoals je bent en hoe je partner in elkaar steekt. We starten elke avond met een stukje ontwikkelingstheorie en gaan dan eenvoudige, maar verdiepende en relatie verbindende oefeningen doen.
Na de pauze leer je een massage aan die bij het thema past. Zo leer je op verschillende manieren aanraken. Waarbij je meer in staat bent om aan te geven waar je behoefte aan hebt en welke aanraking voor jou prettig is. Dit zijn massages waarbij je beide in een beter vel komt te zitten. Je gaat meer je liefde en zachtheid, en je power voelen.
Je krijgt huiswerkopdrachten mee aan de hand van het boek "de 5 talen van de liefde" van Gary Chapman.
Je kan deze cursus zien als een investering in je relatie. Het is de bedoeling dat je alleen met je eigen partner werkt. Zo is het meteen een avond samen uit.

"Ik beoordeel de cursus als zeer geslaagd! (en ontspannen)." (cursist)

Praktisch: Start wanneer er 2 koppels zich hebben aangemeld.

Data en tijd: 5 avonden van 20.00 tot 22.30 uur. Eén avond per maand.

Plaats: Praktijk "Kom uit de Knoop", Brethouwerstraat 11, Dalfsen

Kosten: € 285,00 per koppel.  Niet zo kapitaalkrachtig, overleg dan met mij over een meer passende prijs!!!!
Na opgave stuur ik een nota en na betaling is jullie opgave definitief. Aanbetaling en gespreide betaling is in overleg mogelijk. Bij annulering wordt in principe niet terugbetaald.
Echt (aan)geraakt, echt genoten
Massagecursus voor partners