Wat zeggen cliënten
Een cliënt
Review Jennie  20 jaar Kom uit de Knoop . GEFELICITEERD JENNIE!
Jennie reist  al 20 jaar met me mee als "hulpverlener". Ze is trouw, betrouwbaar, haar werk heeft kwaliteit. Soms kwam ze me met grote tussenpozen " uit de Knoop halen"  dan weer zoals het afgelopen jaar met regelmaat en met een duidelijk doel:  vergroten zelfvertrouwen
In het begin lag het accent op de Lichaamsgerichte therapie.  Kenmerkend voor haar manier van werken is een goede gevoelsafstemming op mijn pijn en mijn lijf, terwijl ze ook fijn feedback geeft op wat de aanraking met mij doet. Gevoelens, loslaten ontlading. Na een behandeling voel ik me ruimer en lichter in mijn "velletje", mijn hoofd en mijn hart.
Psycho sociale therapie
Het afgelopen jaar was een lastig jaar voor me. Gezondheidsklachten, onzeker, weinig zelfvertrouwen, moeite met ouder worden en alleen wonen. Jennie kan heel goed luisteren ; ziet wat ik nodig heb, wat me energie geeft.
Voorbeeld: ik was getuige van een suïcide van een jong meisje. Die gebeurtenis heeft me zeer diep geraakt. Ben daarover gaan tekenen en gedichtjes schrijven. Jennie stimuleerde dat . Dat gaf me weer zelfvertrouwen. Haar reactie: "Greet je kunt als geen ander jezelf helpen door je te uiten in woord en beeld. Daar kan geen slachtofferhulp aan tippen". Dat vergeet ik niet.

Jennie en Arie  
Ik heb Jennie ( evenals haar partner Arie) op een andere manier leren kennen. Daar zet ze haar kwaliteiten in als gastvrouw , verhalenverteller, kokkin, (ook Arie uitstekende kok,) en tekenaar bij haar workshops en "potluckvieringen " ** van Sinterklaas en Kerst. Leuk en leerzaam is dat:  ontmoeting andere mensen en speels leren en ervaren van nieuwe dingen. Dierbare herinneringen heb ik hieraan: de mensen, en de dieren, die te gast waren. En dat vond allemaal plaats op hun prachtige  tot praktijk en woonhuis verbouwde boerderij en in de sfeervolle tuin. Pareltjes om niet gauw te vergeten.

Greet