Wat zeggen cliënten
Cliënt en deelnemer een diverse workshops
Client Natasja, biodynamische therapie, workshops "Vrouw, 45 plus en HSP, Training "Mind your body"
4 jaar geleden zag ik in de krant de intrigerende tekst "hoe hou ik mijn vakantiegevoel vast?" Zo herkenbaar dat het fijne gevoel in de vakantie eigenlijk zo snel weer weg was en hoe kan ik dat vasthouden? Wat ben ik blij dat ik toen Jennie gebeld heb, een kennismakingsafspraak heb gemaakt en daarna een aantal massages afgesproken heb. Ik ben mij zoveel meer bewust geworden van wat mijn lichaam mij aangeeft (en wat ik eigenlijk negeerde) door de biodynamische therapie en de shantalamassages. Ook zag ik het echt als tijd voor mezelf in een druk bestaan met veel stress en een relatie die niet goed liep.
Wat is het dan fijn om echt aangeraakt te worden. Maar ook je verhaal kwijt kunnen zonder oordeel. Vragen die je aan het denken zetten of bekijk het eens van een andere kant.
Ik weet dat dit alles mij door een hele moeilijke periode heen geholpen heeft.

Nu ik in een wat rustiger vaarwater gekomen ben, merkte ik dat ik mezelf wilde verdiepen in wat wil ik, waar zit mijn verlangen, hoe kan ik beter voor mezelf zorgen.
Afgelopen najaar heb ik de workshop 45+ HPS gevolgd. Door de 5 thema's heb ik ook weer meer inzicht in die vragen/wensen voor mezelf gekregen. Dit ging op een heel ontspannen en ongedwongen manier waarbij veiligheid bij en vertrouwen in de andere deelnemers echt voelbaar was. Ik heb ervaren dat alleen al praten zoveel herkenning bij elkaar kan geven maar middels ervaringsgerichte  oefeningen je hierin ook veel kan bereiken..

Omdat ik wat lichamelijke klachten in rug, armen en schouders kreeg, heb ik mij dit voorjaar bij "Mind Your Body" aangesloten. Op de vrijdagochtend; een heerlijke manier om ontspannen het weekend in te gaan. Ook hierin ben ik mij echt bewust geworden wat oefeningen en ademhaling .

Natasja