Kom uit de knoop
Lichaamsgebaseerde therapie

Jennie Kanis
Brethouwerstraat 11
7721 XM  Dalfsen
Tel. 06 – 154 38 28 9
info@komuitdeknoop.nl
www.komuitdeknoop.nl
Home Kom uit de knoop Biodynamische therapie Shantala massage NLP Supervisie en Leertherapie Trainingen Workshops Wat zeggen clienten Behandelovereenkomst Vergoedingen Wie ben ik? De praktijk Contact

Annegreet is moe.

In haar werk als secretaresse maakt ze missers omdat ze zich niet goed kan concentreren. En van haar 2 kinderen kan ze steeds minder hebben. Daarbij  is ze mantelzorger voor haar dementerende moeder. Ze kan zich steeds slechter afsluiten voor prikkels. Dit is niet het leven wat ze zich had voorgesteld!

 

Of David ....

David is eind dertig en heeft nog een heel aantal jaren te werken in het onderwijs. In zijn vrije tijd zit hij veel achter de computer. Ook is hij de regelneef van de buurtvereniging. Hij heeft erg vaak last van z'n maag en zijn nek en schouders. En eigenlijk zou hij nog zo graag een partner, maar nog steeds mist hij de moed om een vrouw te benaderen.

 

Zomaar, twee (fictieve) cliënten uit mijn praktijk "Kom uit de knoop!".

Wat zou ik voor ze kunnen betekenen en voor al die andere mensen die ervaren dat ze door hun leven geleefd lijken te worden?

 

In een intake gesprek van ongeveer 80 minuten krijgen we meer helder wat er achter de klacht ligt. Dan wordt besproken wat ik je kan bieden en maken we een aantal afspraken met een evaluatiemoment.

 

Vaak werk ik met meer inzichtgevende technieken vanuit de Biodynamische psychologie en de NLP. Het uiteindelijke doel is dat je weer meer grip op je eigen leven ervaart en meer vanuit hartsverlangen kan leven.

 

 

Kom uit de knoop