Kom uit de knoop
Lichaamsgebaseerde therapie

Jennie Kanis
Brethouwerstraat 11
7721 XM  Dalfsen
Tel. 06 – 154 38 28 9
info@komuitdeknoop.nl
www.komuitdeknoop.nl
Home Kom uit de knoop Biodynamische therapie Shantala massage NLP Retraite, op verhaal komen Supervisie en Leertherapie Trainingen Workshops Wat zeggen clienten Behandelovereenkomst Vergoedingen Wie ben ik? De praktijk Contact
Kleur je humeur

Rood, blauw en geel zijn de kleuren waaruit elke andere kleur wordt opgebouwd. Dankzij onze ogen zien we de meest mooie kleuren in de natuur. Het is belangrijk voor ons om kleding aan te trekken met de kleuren die ons het beste staan. Heel veel vrouwen (en mannen) hebben een kleurenanalyse laten doen zodat ze weten welke kleuren hun persoonlijkheid ondersteunt. We richten ons huis in en de kleuren zijn heel belangrijk voor ons gevoel van thuis en er wordt vaak heel lang over nagedacht. We schilderen rustig een muur in een andere kleur als de kleur niet dat geeft wat je verwacht.

 

De kracht van kleuren

De kracht van kleuren ga je op een creatieve manier ervaren in deze workshop. Onze cellen bevatten  kleurreceptoren. Elke kleur waarnaar we kijken of waarmee we ons omringen heeft zijn eigen effect op de cellen. Kleuren geven sfeer. Intuïtief kijk je in een groep mensen vaker naar iemand met kleding in kleuren waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Het is leuk om op een speelse manier te ervaren wat kleuren doen en hoe kleuren je kunnen ondersteunen in het omgaan met je humeur.

 

Deze workshop is ook zeer geschikt voor een vriendinnenparty.

 

Door wie?

Jennie Kanis, Lichaamsgebaseerd therapeut.

 

Datum en tijd  :  In overleg.

Aansluitend gratis lunch met soep en broodjes.

 

Kosten : € 15,00 per persoon.