Kom uit de knoop
Lichaamsgebaseerde therapie

Jennie Kanis
Brethouwerstraat 11
7721 XM  Dalfsen
Tel. 06 – 154 38 28 9
info@komuitdeknoop.nl
www.komuitdeknoop.nl
Home Kom uit de knoop Biodynamische therapie Shantala massage NLP Retraite, op verhaal komen Supervisie en Leertherapie Trainingen Workshops Wat zeggen clienten Behandelovereenkomst Vergoedingen Wie ben ik? De praktijk Contact
Mini retraite, “op verhaal komen”

Soms vraagt het leven veel van je. Wanneer je geconfronteerd wordt met ziekte, overlijden, rouw, spanningen. Of bijvoorbeeld zorgen rondom (een van je) kinderen, je ouders, je partner of je werk. Spanningen en situaties die niet zomaar zijn opgelost en veel van je vragen. Je bent gewoon nodig.  Dat ga je merken; je hoofd zit vol, je voelt je moe en je staat continu ‘aan’.

Je komt in stand ‘overleven’. Een nacht bijslapen is niet meer genoeg om echt tot rust te komen. Je hebt behoefte aan rust en nieuwe energie.

Aan oplaadmomenten om dit vol te kunnen houden. Om op verhaal te komen.

 

Als je dit kent, dan ben je van harte welkom met jouw verhaal. Een aantal keren per jaar organiseren wij middagen waarin jij op verhaal kunt komen.

Een middag waarin je weer bij jezelf komt, stil kunt staan en weer nieuwe ruimte en energie vind.

 

Datum:  10 februari 2023 van 14.15 uur - 17.15 uur (inloop v.a. 14.00 uur)                    

Locatie:  Buitenplaats Vechterweerd, Koepelallee 13, 7722KT Dalfsen

Kosten: € 55,00 (incl koffie, thee, sap, gebak)

 

MEER INFO

Wanneer je geconfronteerd wordt met een situatie die veel van je vraagt, word je opgenomen in een verhaal wat anders gaat dan jij had bedacht. Je bent gewoon heel hard nodig. Om dat vol te kunnen houden is het belangrijk dat er ook ruimte komt voor jou. Voor jouw emoties en energie.

 

Bij 'op verhaal komen' krijg je daar alle ruimte voor. Ruimte om stil te staan bij jezelf. Wat deze situatie van je vraagt en met je doet. Dat doen we met verschillende werkvormen zoals gesprek, lichaamswerk, ontspanning, stilte e.d. Er is tijd om te delen wat jij wilt delen. Niet voor niets zegt het spreekwoord 'delen is helen'.

 

We houden de groepen relatief klein, zodat er ruimte is voor jou en wat jij nodig hebt. Dat doen we op een mooie locatie waar (letterlijk) alle ruimte is.