Kom uit de knoop
Lichaamsgebaseerde therapie

Jennie Kanis
Brethouwerstraat 11
7721 XM  Dalfsen
Tel. 06 – 154 38 28 9
info@komuitdeknoop.nl
www.komuitdeknoop.nl
Home Kom uit de knoop Biodynamische therapie Shantala massage NLP Retraite, op verhaal komen Supervisie en Leertherapie Trainingen Workshops Wat zeggen clienten Behandelovereenkomst Vergoedingen Wie ben ik? De praktijk Contact

Anne is moe.

In haar werk als verpleegkundige valt ze soms zo maar uit naar collega's en maakt ze missers omdat ze zich niet goed kan concentreren. En van haar 2 kinderen kan ze steeds minder hebben. Daarbij  is ze mantelzorger voor haar dementerende moeder. Ze kan zich steeds slechter afsluiten voor prikkels. Dit is niet het leven wat ze zich had voorgesteld!

 

Of David ....

David is eind dertig en heeft nog een heel aantal jaren te werken in het onderwijs. Maar nu heeft hij al een half jaar Long Covid klachten. Hij ziet zijn toekomst somber in omdat hij nog zo weinig energie heeft.  En eigenlijk zou hij nog zo graag een partner, maar nu  mist hij nog meer de moed om een vrouw te benaderen.

 

Zomaar, twee (fictieve) cliënten uit mijn praktijk "Kom uit de knoop!".

Wat zou ik voor ze kunnen betekenen en voor al die andere mensen die ervaren dat ze door hun leven geleefd lijken te worden?

 

In een intake van ongeveer 80 minuten probeer ik je te ontmoeten van mens tot mens. Meestal krijgen we dan preciezer  inzicht in wat de hulpvraag is. Je krijgt een indruk hoe de klik is tussen ons en of je je vertrouwd voelt met mij om aan je klachten te werken.. Je krijgt zicht op  wat ik je kan bieden en we maken een aantal afspraken met een evaluatiemoment.

Vaak werk ik met meer inzichtgevende technieken vanuit de Biodynamische psychologie en de NLP. Het uiteindelijke doel is dat je weer meer grip op je eigen leven ervaart en je je leven weer als zinvol en waardevol beleeft.

 

 

Kom uit de knoop