Kom uit de knoop
Lichaamsgebaseerde therapie

Jennie Kanis
Brethouwerstraat 11
7721 XM  Dalfsen
Tel. 06 – 154 38 28 9
info@komuitdeknoop.nl
www.komuitdeknoop.nl
Home Kom uit de knoop Biodynamische therapie Shantala massage NLP Retraite, op verhaal komen Supervisie en Leertherapie Trainingen Workshops Wat zeggen clienten Behandelovereenkomst Vergoedingen Wie ben ik? De praktijk Contact
Supervisie en leertherapie

Als professional  (blijven) groeien in het beoefenen van je vak dat is, simpel gezegd, het doel van leertherapie en supervisie.

 

Leertherapie

Bij leertherapie is het zo fijn om zelf te ervaren wat voor impact  therapie heeft. Je kan de seniortherapeut  alles  vragen over wat er gebeurt in je therapeutische proces, de keuzes voor interventies die de therapeut maakt, en over de therapeutische relatie. Het is een prachtige vorm van ervarend leren.

 

Supervisie

Door het volgen van supervisie krijg je meer zicht op overdracht en tegenoverdrachtsdynamiek  met je cliënten. Je kunt van een seniortherapeut  veel leren als je beginnend therapeut bent, maar ook als je al jaren in het vak zit en zelf al senior bent.  Je leert jezelf als instrument te verfijnen, zodat je nog meer je lichaam als een bron van kennis kan gebruiken in het contact met je cliënten.

Je kan individueel, maar ook in een groepje supervisie ontvangen. Het prettige aan groepssupervisie is dat je ook gespiegeld wordt en leert van je collega's en van hun inbreng. In een groep krijgt ieder ongeveer 45 minuten tijd voor eigen inbreng.  

Veel beroepsverenigingen stellen het volgen van supervisie en leertherapie verplicht voor hun leden. Zo geven ze een waarborg van kwaliteit.

 

Seniortherapeut

Als seniortherapeut heb ik een schat aan kennis en ervaring. Ik ben gediplomeerd supervisor.

Voor het Nederlands Instituut voor Biodynamische Psychologie (NIB) geef ik leertherapie aan studenten van de opleiding tot Biodynamisch therapeut.

Dankzij het mogen assisteren van twee opleidingsgroepen heb ik de nodige kennis en ervaring in huis.

Verder geef ik leertherapie aan therapeuten die meer lichaamsgeoriënteerd willen werken.

 

Ben jij die therapeut, coach of mensenwerker die geïnteresseerd is om zijn eigen lichaam met al zijn sensaties  actiever in te zetten bij het geven van therapie of coaching? Wil je meer ervarend leren wat je lichaam je vertelt als je supervisant of leertherapie cliënt bent? Wil je steeds meer leren over overdracht en tegenoverdracht in jou eigen praktijk? Wil je je verplichte jaarlijkse supervisie uren halen? Welkom!  

Voor een individuele supervisie of leertherapiesessie betaal je het normale sessie tarief.

In een groepje betaal je voor 45 minuten.

 

Het is mijn passie en uitdaging om je te laten groeien in het werken met mensen.